Nederlands gastgezin voor Belgische student gezocht!

Discussie in 'België' gestart door Travel Active, 12 mei 2011.

 1. Travel Active

  Travel Active New Member

  Lid geworden:
  12 mei 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Heeft u wel eens gedacht hoe leuk het zou zijn om een Belgische student in huis te nemen? Ideaal voor gezinnen die wat extra cultuur in huis willen hebben en bij willen dragen aan een onvergetelijke ervaring voor buitenlandse studenten. Iets voor u?

  Momenteel is het High School Holland team van Travel Active op zoek naar leuke gastgezinnen voor studenten die in augustus 2011 aankomen. De studenten komen niet alleen uit België, maar ook uit Japan, Thailand, Brazilië, Verenigde Staten, Australië en Venezuela.

  De buitenlandse studenten die deel zullen nemen aan het High School Holland programma zijn tussen de 15 en 18 jaar oud. Ze zullen voor een periode van minimaal 5 en maximaal 10 maanden bij een gastgezin gaan wonen en naar een reguliere middelbare school gaan. Door deelname aan het dagelijkse leven in Nederland leren de studenten spelenderwijs de Nederlandse taal en komen zij in aanraking met onze cultuur en gewoontes.

  Heeft u interesse om een van deze studenten een thuis te geven, of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact op met het High School Holland team van Travel Active! Zij staan u graag te woord. Op de website van Travel Active stellen de studenten die in augustus 2011 aan zullen komen zich aan u voor!

  Travel Active is een uitwisselingsorganisatie met jarenlange ervaring in studie- werk-, vrijwilligers- en Au Pair programma’s over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.travelactive.nl/highschoolholland of neem contact op via: highschoolholland@travelactive.nl of tel. 0478 – 551 900 voor het Travel Active kantoor in Venray.
   

Deel Deze Pagina