Proeverij Portuguse wijnen en olijfolie

Discussie in 'Portugal' gestart door Jan Willem van der Aart, 5 mei 2009.

 1. Jan Willem van der Aart

  Lid geworden:
  5 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Casa Arminho Import & groothandel is een kleine jonge onderneming uit Deventer die gespecialiseerd is in de import van Portugese wijnen en olijfolie.

  Portugese wijnen zijn nog relatief onbekend in Nederland.
  Toch heeft Portugal vele mooie en interessante wijnen welke zeer het proberen waard zijn.

  Zaterdag 6 juni 2009 organiseert Casa Arminho import & groothandel in Portugese wijnen en olijfolie haar halfjaarlijkse wijnproeverij in de School van Frieswijk te Schalkhaar.

  Op deze overzichtsproeverij kunnen diverse nieuwe wijnen geproefd worden, uit ondermeer de Alentejo, Douro, de Ribatejo en de Minho.

  Verder zijn er diverse nieuwe jaargangen van Quinta das Apegadas en Quinta do Casal da Coelheiro en zullen een aantal nieuwe olijfoliën te proeven zijn uit het gebied de Ribatejo

  Dit gecombineerd met bijpassende Portugese hapjes zijn de ingrediënten voor een fantastische middag in de School van Frieswijk te Schalkhaar.

  En voor de mensen die geen wijn drinken wordt er vanzelfsprekend een alternatief geboden.

  Kortom voldoende redenen om aanwezig te zijn op deze overzichtsproeverij.

  Deze proeverij van Casa Arminho Import & groothandel is op zaterdag 6 juni 2009 van 14.30 uur tot 18.00 uur in de School van Frieswijk, Avergoorsedijk 2 te Schalkhaar.

  Er zijn aan deze proeverij geen kosten verbonden.

  Wel moet u zich van tevoren even aanmelden.

  Dit kan door een e-mailtje te zenden aan: info@casa-arminho.nl of telefonisch contact op te nemen met Casa Arminho, telefoon: 06 44 608 788.
   

Deel Deze Pagina