Vluchtbegeleiders gezocht voor honden en katten vanaf Cairo

Discussie in 'Cairo' gestart door susannenoteboom, 6 mei 2010.

 1. susannenoteboom

  susannenoteboom New Member

  Lid geworden:
  6 mei 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste allemaal,

  Wij zijn dringend op zoek naar vluchtbegeleiders, het is erg dankbaar en je zorgt er dan voor dat er een hond of kat een gouden toekomst tegemoet gaat in Nederland, ipv op straat. Dus ga je binnenkort op vakantie en zou je onze stichting willen helpen?
  Hieronder wat uitleg:

  De honden en katten die wij bemiddelen komen allemaal uit een dierenopvang op Kreta. Momenteel helpen wij ook een asiel in Cairo. Als wij een adoptieadres/opvangadres in Nederland hebben gevonden, is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk de hond/kat vanuit Kreta hierheen halen om de vaak overvolle opvangadressen op Kreta niet langer te belasten. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar mensen die, bij de terugvlucht van Kreta naar Nederland, voor ons een hond/kat mee naar Nederland kunnen nemen. De hond/kat wordt bijgeschreven op de boeking en kan dan in een speciaal deel van het vliegtuigruim (dat verwarmd wordt) of als handbagage in de cabine mee naar Nederland vliegen. De kosten voor het vliegen van de honden worden natuurlijk betaald door onze stichting.  Hoe het werkt op het vliegveld van Kreta:  Bij uw vertrek naar Nederland zult u in de vertrekhal onze medewerker van het dierenasiel ontmoeten. Zij regelt de check-in van de hond/kat bij een speciale balie.

  U hoeft geen angst te hebben dat er naast de hond/kat nog iets anders in de kennel vervoerd wordt: pas nadat de kennel door de beveiliging volledig is doorzocht (de hond/kat wordt hierbij uit de kennel gehaald) wordt hij voorzien van een ‘security checked’ sticker. Alleen met deze sticker zal de kennel naar het vliegtuig gebracht worden en mag onze medewerker u het dierenpaspoort overhandigen. Op het vliegveld hoeft u hier verder niets voor te doen, alles wordt geregeld door onze medewerker. Het is wel raadzaam om bij het aan boord gaan aan één van de steward(e)s(sen) die buiten bij de trap staat, door te geven dat er een hond/kat aan boord gebracht gaan worden. Zij of hij kan dan extra opletten of alles goed gaat.  Hoe het werkt bij aankomst in Nederland:  Op Schiphol gaat u naar de bagageband waarop uw koffers aankomen. Een bagagemedewerker zal, nadat alle koffers op de lopende band zijn gelegd, de kennel op een kar naar de bagageband brengen. Deze komt dus wat later dan de koffers. De douane kan naar de dierenpaspoorten vragen, maar dat gebeurt zelden. Als ze ernaar vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken: de hond/kat is voorzien van een chip en heeft alle vereiste inentingen en gezondheidsverklaringen. In de aankomsthal, meteen achter de schuifdeuren, staat een medewerker van de stichting klaar om u te ontmoeten en de hond/kat van u over te nemen.

  Je kan ook een kijkje nemen op de site www.mirtos.nu. Hier staan ook de honden en katten bij die wij bemiddelen voor het asiel in Cairo. Voor meer info of vragen kan je ook een mailtje sturen naar info@mirtosanimalproject.eu
   

Deel Deze Pagina