Welkom bij het Chiang Mai forum

Discussie in 'Chiang Mai' gestart door Sander, 22 jan 2007.

 1. Sander

  Sander Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  27 okt 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Vanaf vandaag is het forum over Chiang Mai online gegaan. Hier kunt u al uw vragen stellen welke betrekking hebben op Chiang Mai als stad op de omgeving hiervan. Anderen die kennis hiervan hebben kunnen uw antwoorden hierop geven.

  Veel plezier in de toekomst!
   
 2. kimvandebelt

  kimvandebelt New Member

  Lid geworden:
  4 jan 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Dag Sander..
  15 juli reis ik samen met een vriendin af naar Thailand.. ook Chiang Mai wordt aangeprezen om naar toe te gaan.. Tips.. wat we er moeten zien en hoe we er gaan komen vanaf Bangkok?
  groetjes Kim
   
 3. Edvato

  Edvato New Member

  Lid geworden:
  14 okt 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Sander,
  Vanaf Bangkok is het heel makkelijk om naar ChiangMai te reizen. Je hebt de bus duurt ongeveer 10-11 uur. Onderweg krijg je een bordje rijst met groenten. Prijs ongeveer € 11,= Trein is ook een mogelijk maar is ongeveer net zo duur als het vliegtuig. Een enkeltje met het vliegtuig BK - CM kost ongeveer tussen de € 30,= en € 40,=. Orienteer je ook eens via de website www.vakantiehuisthailand.nl Hier zie je niet alleen wat de bezienswaardigheden zijn, maar ook kun je een goede bungalow boeken. Trips kun je hier ook boeken. Een hele dag voor maximaal 4 personen betaal je € 30,= (Let wel voor vier personen dus niet per persoon!). Bij aankomst kun je worden opgehaald en je koelkast is gevuld met wat jij wilt. De service is gewoon top. Boek echter niet bij FarEast, die ook op dit park zit. Zij rekenen Europese prijzen.
   
 4. Jos Laschunja

  Jos Laschunja New Member

  Lid geworden:
  29 dec 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo ,Chiang Mai kan je op diverse manieren bereiken :V.I.P bus (ligzetels enz),per trein sprinter neem steeds 1e klas airco,afzonderlijke hut voor 2 in slaaptrein,of vlieg,diverse mogelijkheden,als je gaat vliegen,probeer ruim op voorhand te boeken,scheelt in prijs ! ,maar gaat steeds op " bone foi ",doe alles zelf is steeds zéér goedkoop.Hebben vaak ,zeer vaak kris/kras door Thailand en buurlanden gereist en het kost je een fractie van in NL.Hotels steeds zeer goed en goedkoop,ook in Chian Mai !Meer weten ? vraag maar !
   
 5. Jos Laschunja

  Jos Laschunja New Member

  Lid geworden:
  29 dec 2006
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo Sander , je kan ook vanuit Brussel A'dam en of Frankfurt naar Chaing Mai vliegen,met tussenstop in Singapore ,dus met Singapore Airlines ( beste ter wereld )misschien niet de goedkoopste maar...........?Dit doen wij in augustus 2008 en............blijven in het noorden defintief = emigreren ! Vragen ? doe maar ,Jos
   
 6. reinie@vogelnestje.nl

  Lid geworden:
  17 nov 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Als je naar Chiang Mai gaat moet je vooral niet nalaten het Elephant Nature Park van Lek te bezoeken. De olifanten lopen er vrij rond, je mag ze voeren en die olifanten die het prettig vinden mag je in de rivier wassen. Tijdens de dag krijg je veel informatie over hoe olifanten leven, denken en voelen. Dan wordt zeer duidelijk wat de toeristenindustrie met de olifant doet. Zodat je nooit meer de behoefte zult hebben in een bakje op een olifant plaats te nemen.

  Het kost je een paar duiten, maar daarvoor in de plaats krijg je een ervaring terug die je levenlang bij zal blijven!
   

Deel Deze Pagina